UTRECHT - Maandagmiddag 26 juli krijgt de politie een melding over een conflict op de Maasstraat. Vier bekenden van elkaar vochten een conflict uit op straat en gebruikten daarbij geweld tegen elkaar. Alle betrokkenen zijn door de politie gearresteerd. Onduidelijk is nog wat zich hier precies heeft afgespeeld en wat ieders rol daarin was. De politie is op zoek naar getuigen die dit incident zagen gebeuren.


Maandag 26 juli rond 13.00 uur vechten twee stellen (een 42-jarige man en 46 jarige vrouw enerzijds en een 38-jarige man en 35-jarige vrouw anderzijds) op de Maasstraat een conflict met elkaar uit op straat. Over en weer wordt daarbij geslagen en zijn er slag- en steekwapens gebruikt. Ze lopen hierbij allemaal letsel op. Een van hen moet zelfs naar het ziekenhuis. Omdat allen duidelijk betrokken zijn bij het incident arresteert de politie de vier Utrechters. Momenteel zitten zij nog vast.

Weet u meer?
Hoe of wat er precies gebeurd is, blijft vooralsnog onduidelijk. De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest. Mogelijk zag u wat zich op maandag 26 juli afspeelde in de Maasstraat. Er waren tijdens het incident verschillende omstanders en ook zijn er door enkelen beelden gemaakt. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem kunt u uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Ook worden mensen die beelden hebben gemaakt gevraagd deze bij de politie aan te leveren. Uploaden van beelden kan via politie.nl.