UTRECHT - De politie zoekt getuigen van twee inbraken op een Grieks restaurant in winkelcentrum Lunetten. In de nacht van dinsdag 12 april op woensdag 13 april werd er twee keer ingebroken in het restaurant. De inbrekers waren er al vandoor toen de politie ter plaatse kwam. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

De politie kreeg rond 02.15 uur ’s nachts een melding dat er een inbraakalarm was afgegaan bij het restaurant in het winkelcentrum in Lunetten. Ze reden hier met spoed naartoe, maar toen ze aankwamen waren de verdachten al met de buit gevlucht. Vervolgens werd er rond 06.50 uur nog een keer ingebroken.

De politie doet onderzoek naar deze inbraken en de vorige incidenten. Eerder werd er in de nacht van 23 maart ingebroken en kregen we op vrijdag 26 maart een melding van een vernieling bij het restaurant.

Getuigen gezocht
Wij komen graag in contact met getuigen. Heeft u wat gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden die ons kunnen helpen bij het onderzoek? Dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900 8844. Wilt u liever anoniem blijven? Dan kunt u bellen met Meld misdaad Anoniem via 0800 7000. of via het tipformulier