AMERSFOORT - De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over de explosie in de nacht van woensdag 10 op donderdag 11 mei bij een woning aan de Vuursteenberg in Amersfoort. Niemand raakte gewond. De politie doet onderzoek naar de toedracht en is op zoek naar de dader(s).


Het incident vond vannacht plaats rond 03.45. De politie kwam direct ter plaatse. Uit onderzoek blijkt dat er een brandend voorwerp naar de woning is gegooid. Het bleef gelukkig bij materiële schade.

Het onderzoek van de politie gaat door. De forensische opsporing is onderzoek komen doen naar sporen. Buurtonderzoek vindt vandaag plaats. Daarbij wordt er vooral uitgekeken naar camera’s in de omgeving die mogelijk iets van het incident, of van de dader(s) laat zien.

Iets opvallends gezien?

Heeft u in de omgeving een auto zien staan die er normaal niet staat? Of heeft u verdachte activiteiten gezien van personen in de omgeving? Of heeft u misschien beelden? Denk aan een voordeurcamera of een dashcam, waarop mogelijk de verdachte(n) te zien is/zijn. Neem dan contact op via onderstaand formulier, bel 0900 8844 of Meld Misdaad Anoniem