UTRECHT - Dinsdag 7 november lopen twee mannen in de nacht, tweemaal een woning binnen gelegen aan de Wittevrouwenstraat in Utrecht. Diverse spullen nemen de dieven mee. Eén verdachte is herkend. We zoeken de ander. Waar verblijft hij of wie is hij?


Dinsdag 7 november komt het slachtoffer rond 01:00u thuis en bij besluit te gaan slapen. Als hij dezelfde dag rond 09:30u wakker wordt ziet hij direct dat er lades openstaan die niet open horen te staan. Als de man dan verder kijkt, merkt hij meteen op dat meerdere (persoonlijke) spullen weg zijn. De bewoner ziet verder geen braaksporen, maar weet ook hoe dat kan. De voordeur wil nog wel eens klemmen bij het dicht maken van de deur en vermoedelijk is dus de deur niet helemaal in het slot geweest.

Twee mannen lopen twee keer de woning in en uit tussen 01:45u en 02:00u. De eerste keer nemen ze jassen mee en de andere keer nemen ze tassen vol met persoonlijke spullen mee. Eén verdachte zit vast in verband met een andere strafzaak. We willen graag de identiteit van de tweede man weten.

Wie weet er meer?

Wie herkent de andere verdachte?
https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2024/januari/03-diefstal-uit-woning---wittevrouwenstraat---utrecht.html