UTRECHT - Op woensdag 17 maart werd een man mishandeld op de Koppestokstraat. Het slachtoffer raakte buiten kennis en is naar het ziekenhuis vervoerd. Van de verdachte ontbreekt nog ieder spoor.


Rond 20.05 uur kreeg de politie een melding dat een man was geslagen en gewond was geraakt. Ter plaatse bleek dat het slachtoffer hoofdletsel had en niet aanspreekbaar was. De man, van wie verder gegevens ontbreken, is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld maar dat heeft geen informatie opgeleverd over de aanleiding en toedracht van het incident. Wel is bekend geworden dat de verdachte na de mishandeling vermoedelijk is gevlucht in personenauto. De auto is donker van kleur en betreft een klein model.

Dringende oproep getuigen
De politie is voor het onderzoek dringend op zoek naar getuigen en mogelijke camerabeelden. Mocht u getuige zijn geweest van deze ernstige mishandeling of beschikken over bruikbare camerabeelden, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook kunt u gebruik maken van het onderstaande tipformulier.

Wie is het slachtoffer?
Daarnaast heeft de politie nog niet vastgesteld wie het slachtoffer is. De man voldoet aan het navolgende signalement:

  • Man, slank postuur en blanke huidskleur, kort donker haar. Gekleed in een donker (zwart) jack met capuchon, een zwarte spijkerbroek en groen gemêleerde trui. De man droeg stoffen schoenen van het merk Nike. Hij gaat hier om een casual model en geen sportschoenen. Het Nike logo is niet opvallend zichtbaar.

Mocht u de man herkennen of vermoeden dat u hem kent, dan wordt u eveneens verzocht te bellen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.