UTRECHT - Rond 17:30u vond een zware mishandeling plaats tussen meerdere personen. Vier verdachten zijn aangehouden, maar onduidelijk is wie welke betrokkenheid heeft gehad. We komen graag in gesprek met getuigen.


Agenten werden gestuurd naar het stationsplein in Utrecht. Er zou een gevecht zijn uitgebroken. Ter plaatste bleken er meerdere personen betrokken te zijn geweest bij de mishandeling van een man. Het is op dit moment nog erg onduidelijk wie verdachten waren en wie het slachtoffer.

Mogelijke diefstal telefoon als aanleiding
Het slachtoffer zou mogelijk bestolen zijn. Hij wilde verhaal halen bij de groep die daar verantwoordelijk voor zouden zijn geweest. De man loopt op de groep af, waarna hij een klap uitdeelt. Vervolgens ontstaat er een vechtpartij waarbij de man zwaar mishandeld wordt door een groep van drie mannen.

Vier aanhoudingen
In totaal zijn twee mannen en twee jongens aangehouden waaronder mogelijk het vermeende slachtoffer. Een 35-jarige man uit Soest, 20-jarige man uit Bunnik, 17-jarige jongen uit ’s-Gravenhage en een 15-jarige jongen uit Woerden zijn aangehouden.

Getuigen? Dan spreken wij u graag
Omdat er nog veel onduidelijk is wie welke rol heeft gehad, komen wij graag met u in contact als u rond 17:30u op het stationsplein in Utrecht was. Heeft u informatie? Dan kunt gratis uw tip doorgeven via 0800-6070. Liever anoniem? Dan kan dat ook gratis via 0800-7000. Of online door hier te klikken.