UTRECHT - De politie doet onderzoek naar een explosie aan de Rijnlaan in Utrecht. Door zwaar vuurwerk werd flinke schade aan een woning veroorzaakt. De politie onderzoekt de explosie en vraagt daarbij de hulp van mogelijke getuigen.


Explosie

Rond 03.45 uur ontstond gisteravond een explosie bij een huis aan de Rijnlaan in Utrecht. Deze explosie werd veroorzaakt door zwaar vuurwerk en zorgde voor flinke schade aan de voorzijde van de woning. Ook een naastgelegen woning liep schade aan de voorzijde op. Op het moment van de explosie waren er geen mensen in de woning aanwezig. De recherche gaat uit van een misdrijf en onderzoekt de zaak.

Onderzoek

Rechercheurs doen tactisch en technisch onderzoek op de locatie naar aanwijzingen en/of sporen. Op die manier proberen we meer informatie te vinden over de toedracht van deze explosie. Daarbij komen we graag in contact met mensen die hierover meer informatie hebben.

Heeft u iets gezien en/of gehoord? Kunt u ons meer vertellen over de mogelijke toedracht van dit incident of heeft u camerabeelden die ons zouden kunnen helpen in het onderzoek? Laat het ons dan weten via 0900-8844 en help ons bij het onderzoek! U kunt ook het tipformulier onderaan deze pagina gebruiken. Blijft u liever anoniem? Dan kunt u uw informatie doorgeven via 0800-7000.