WOERDEN - Op maandag 20 juni 2022 omstreeks 03:00 uur komt er bij de politie een melding binnen van een heterdaad bedrijfsinbraak aan de Sint Jansteeg in Woerden. De politie zoekt getuigen en komt graag te weten wat er zich precies heeft afgespeeld deze nacht.

Inbraak bedrijfspand
Helaas is het niet de eerste keer dat er in dit pand is ingebroken. Er is in de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 juni óók ingebroken, rond hetzelfde tijdstip. Ook bij dit incident zijn er twee verdachten gevlucht op een zelfde soort scooter. Nu, in de nacht van zondag op maandag 20 juni, was het wederom raak. Twee personen hebben een ruit ingeslagen en zijn naar binnen gegaan. Vervolgens is het bedrijfsalarm afgegaan, waarna de twee personen er op hun rode scooter van door zijn gegaan richting Westdam. Ook kenmerkend van de scooter is dat die voorzien was van een blauw kenteken. Of de twee daders buit hebben gemaakt is nog onbekend.

Getuigen gezocht
Om een duidelijk en volledig beeld te krijgen van wat er zich deze nacht heeft afgespeeld, hoopt de politie in contact te komen met getuigen die iets gehoord of gezien hebben. Kunt u ons helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Mocht u liever anoniem informatie willen geven, kan dat via 0800-7000. of via onderstaand tipformulier.