UTRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een schietincident in Terwijde. Dat gebeurde gisteravond op de Jazzsingel. Daarbij raakte een man gewond.

Rond 23:00 uur maandag 13 september kwam er een melding binnen dat er geschoten zou zijn, waarna de politie zich direct spoedde richting locatie. Ter plaatse troffen agenten het gewonde slachtoffer aan, dat door omstanders werd geholpen. Omdat de verdachte nog in de buurt kon zijn, hebben agenten eerst de omgeving veiliggesteld en met linten afgezet. Daarna werd het 26-jarige slachtoffer uit Den Haag met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Tips?
De politie heeft de buurt uitgekamd, maar de verdachte niet gevonden. De recherche heeft uitvoerig sporen- en buurtonderzoek gedaan en heeft al een aantal mensen gesproken, maar wil graag in contact komen met meer getuigen. Heeft u iets gezien van het incident of weet u meer over de verdachte? Die zou na het incident richting Terwijdesingel weggereden zijn in een grijze auto, vermoedelijk een Volkswagen. Bel alstublieft 0900-8844 of geef uw informatie door via onderstaand tipformulier. Wilt u liever anoniem blijven? Dat kan via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.