AMERSFOORT - Zaterdag 19 maart rond 14.00 uur reed een auto de pui in van een eetgelegenheid aan de Van Randwijcklaan. De recherche zoekt getuigen die meer kunnen vertellen.

Zaterdagmiddag reed, door nog onbekende oorzaak, een autobestuurder door de pui van een winkel. Daarvoor raakte de auto eerst een scooter die voor de winkel stond. Gelukkig stond er in de winkel niemand achter het raam en vielen er geen gewonden.

Op zoek naar de bestuurder
De auto die in de pui reed ging er vervolgens snel vandoor. Er werd direct een onderzoek ingesteld en het voertuig dat vermoedelijk bij dit incident was betrokken, werd diezelfde middag gevonden op de Van Ghentstraat. De politie zoekt getuigen die dit voertuig en/of de bestuurder ervan gezien heeft. De man reed in een donkerblauwe personenauto met forse schade aan de voorzijde.

Toedracht
De aanleiding waarom de auto de pui inreed is nog niet duidelijk. Getuigen vertellen dat er voor de aanrijding een ruzie was op straat. Mogelijk had dat iets met het incident te maken. De politie wil graag iedereen spreken die meer kan vertellen over het incident.

Heeft u gezien wat er aan het incident vooraf ging?
Weet u waar de ruzie over ging en wie erbij betrokken waren?
Heeft u de donkerblauwe personenauto zien rijden voor het incident of erna?
Weet u wie er in de auto reed?

Alles wat u gezien of gehoord heeft kan ons verder helpen in het onderzoek. Ook komen wij graag met u in contact als u in het bezit bent van camerabeelden. Geef uw informatie door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M) 0800-7000.