KOCKENGEN - Dinsdag 25 mei 2021 is rond 07.00 uur een man bedreigd in Kockengen. Hierbij werd gebruik gemaakt van een mes. De politie is op zoek naar getuigen die kunnen helpen om de dader van deze bedreiging te achterhalen.

Een 49-jarige man wordt op de Nieuwedijk op hoge snelheid ingehaald door bestuurder in een witte auto. Op de Portengen ter hoogte van huisnummer 64 komt de bestuurder van de auto naast de fietser te rijden en toont een mes. Daarbij dreigt hij de fietser neer te steken als deze niet stopt. Op de Nijverheidsweg lukt het de fietser om te keren en op een veilige locatie 112 te bellen.

Signalement
De bestuurder van de auto was een blanke man van ongeveer 1.70 meter en droeg een pet. Hij reed in een witte auto, vermoedelijk een Opel Combo of een soortgelijke auto.

Getuigen gezocht
Van de bedreiging zijn vermoedelijk meerdere mensen getuigen geweest. Bijvoorbeeld wandelaars op de Galgenwaard. Wij willen heel graag contact met deze getuigen. Ben jij deze getuige of heb je meer informatie over deze zaak? Laat het ons weten; dat kan via ons tipformulier. Via ons algemeen politienummer 0900 8844 of meld misdaad anoniem via 0800 7000.