BAARN - Op woensdagavond 15 september heeft er een woninginbraak plaatsgevonden aan de Regenboog in Baarn. De politie doet op dit moment onderzoek naar deze inbraak en zoekt daarbij ook getuigen.

Rond half 9 `s avonds dringen twee inbrekers met kwade bedoelingen de woning binnen aan de Regenboog in Baarn. Een oplettende buurtbewoner hoort verdachte geluiden en neemt polshoogte. Dit zorgt ervoor dat de verdachten worden gestoord en zij het hazenpad kiezen. De buurtbewoner alarmeert de politie waarna er in de omgeving actief wordt gezocht naar de gevluchte inbrekers.

Zoektocht zonder resultaat
De politie zet onder andere een politiehelikopter in om de verdachten op te sporen, maar helaas zonder resultaat. De verdachten zijn tot op heden nog voortvluchtig. Wel kan door de oplettende buurtbewoner worden voorkomen dat de inbrekers er met een buit vandoor gaan.

Uw hulp gezocht
Voor het onderzoek naar deze inbraak is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord op woensdagavond 15 september rond half 9 aan de Regenboog in Baarn? Of heeft u relevante camerabeelden, bijvoorbeeld van een deurbelcamera of autodashcam? Help onze rechercheurs mee. Dit kan telefonisch via 0900 – 88444 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000. Daarnaast kun u online tips achterlaten via onderstaand tipformulier.