UTRECHT - Een 28-jarige man is op zondag 8 augustus rond 1 uur slachtoffer geworden van een steekincident op de Oudegracht, nabij de Ganzenmarkt tunnel. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.


Het slachtoffer schuilde voor de regen in de Ganzenmarkt tunnel, vlakbij de Winkel van Sinkel. Hier werd hij benaderd door meerdere personen. Na een woordenwisseling is het slachtoffer gestoken door de verdachte met een op een steekwapen gelijkend voorwerp. Hij raakte hierbij gewond en is door ambulancepersoneel geholpen en naar een ziekenhuispost gebracht.

De verdachte ging er vervolgens vandoor vanaf de Oudegracht richting de Zadelstraat.

Help mee met politieonderzoek

De politie doet onderzoek naar onder meer de toedracht van het incident en is op zoek naar de verdachte(n). De recherche onderzoekt onder meer camerabeelden en spreekt getuigen.

Heeft u gezien of gehoord wat er is gebeurd op of rond de Ganzenmarkt tunnel/Oudegracht in de nacht van 7 op 8 augustus rond 1 uur? Heeft u mogelijk de verdachte zien wegrennen? Of heeft u camerabeelden? En heeft u nog niet gesproken met de politie? Dan komen we graag met u in contact! Vul onderstaand tipformulier in of bel 0900 8844.