UTRECHT -

In de nacht van maandag 26 op dinsdag 27 september is de peperdure Porsche Panamera van voetballer Mohamed Ihattaren in brand gestoken. De auto stond geparkeerd aan de Bernadottelaan in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Nog altijd is de recherche druk met het onderzoek.


Rond 03.00 uur kwam de melding van de autobrand binnen bij de brandweer en politie. Op het moment dat de hulpdiensten de straat inreden, konden ze geen hand voor ogen zien door de enorme rookontwikkeling die was ontstaan door de brand.

Cameratoezicht
Op beelden van cameratoezicht is te zien hoe de auto rond 03.00 uur in brand vliegt. Wie de auto is brand steekt, is helaas niet te zien. Op beelden van cameratoezicht is te zien hoe de Porsche van Ihatarren in brand vliegt.

Onderzoek
Onlangs is er zeer interessante informatie binnengekomen. Wat die informatie inhoudt kan de politie nog niet zeggen. De politie doet nu een dringend beroep op het publiek om naar voren te komen met informatie als ze iets weten over zowel de personen die achter de brand zitten als het motief van de brand.

Heeft u informatie die de recherche kan helpen deze zaak op te lossen? Bel dan met de tiplijn: 0800 - 6070. Blijft u liever anoniem? Dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.