UTRECHT - Op een zondagmiddag wordt een Macbook gestolen uit een kelder uit de winkel, gelegen aan de Oudegracht. Deze Macbook-dief staat goed op beeld en heeft opmerkelijke kenmerken. Wie kent de man?

Op een drukke dag in zijn winkel werd de winkeleigenaar geconfronteerd met een diefstal van een MacBook. De dief, een man van naar schatting tussen de 30 en 35 jaar oud, kwam de winkel binnen rond 14:35 uur. Hij droeg een zwart petje, een blauw T-shirt met pijlen en een donkere broek. Op zijn rechter onderarm had hij een opvallende tattoo.

De verdachte ging zonder aarzelen naar de achterkant van de winkel, waar een trap naar de kelder leidde, zonder deur. Hier lagen de persoonlijke spullen van het personeel, inclusief de tas van de winkeleigenaar waarin de MacBook werd bewaard. Gelukkig werd de verdachte vastgelegd door de beveiligingscamera's in de kelder. Hij tastte verschillende jassen en zakken af voordat hij de tas vond waarin de MacBook zich bevond. vervolgens stopte hij hem in zijn eigen tas en verliet de winkel.

De politie wil graag weten hoe deze man heet of waar hij (mogelijk) verblijft. Heeft u informatie? Deel die dan met de politie via 0800-6070 of anoniem door (gratis) te bellen naar 0800-7000.

Wie weet wie deze verdachte is? Of waar hij verblijft?