UTRECHT - In de ochtenduren van zaterdag 23 september worden telefoons gestolen letterlijk uit de handen van het slachtoffer. De daders staan op beeld. Wie zijn ze?


Zaterdag rond 05:50u bevond een toen 26-jarig slachtoffer zich in de stationshal in Utrecht centraal. De man werd wat moe en besloot om op een bankje te gaan zitten, want hij moest toch nog eventjes wachten op zijn volgende trein.

De man hield op het moment dat hij ging zitten twee mobiele telefoons vast; twee Iphones. Toen de man in slaap viel, gisten twee mannen beide mobiele telefoons uit zijn handen. Het slachtoffer wordt later wakker en merkt dan op dat hij zijn twee mobiele telefoons niet meer vast heeft. Als de man nog onder zijn bankje kijkt en wordt aangesproken door een omstander dat er twee mannen zijn telefoons uit zijn handen hadden weggenomen, weet hij het zeker: ze hebben zijn telefoons gestolen.

De mannen zijn sluw te werk gegaan en wisten met de twee mobiels ervandoor te gaan. Ze pakte de eerstvolgende trein en verdwenen uit beeld. Toch staan ze op beeld en wij willen graag weten wie deze mannen zijn of waar zij verblijven.