UTRECHT - Een 57-jarige buschauffeur wordt op nieuwjaarsdag mishandeld door een passagier die niet wilde betalen. Deze agressieve man staat op beeld. Wie is hij?


Rond 11:20u stopt de buschauffeur bij de bushalte "Diakonessenhuis-Noord" gelegen aan de Adriaen van Ostadelaan in Utrecht. Een persoon komt de bus inlopen en vertelt de buschauffeur meteen dat zijn mobiel leeg is en niet kan inchecken. De buschauffeur vertelt dan dat de man een kaartje kan kopen, maar de verdachte denkt daar iets anders over.

De verdachte negeert de buschauffeur en neemt plaats in de bus ter hoogte van de deuren om uit te kunnen stappen. De 57-jarige chauffeur staat op en loopt naar de man toe en vertelt hem dat als hij niet wil betalen, hij niet mee kan en dus uit de bus moet. De man accepteert het geen seconde en besluit om de chauffeur te bespugen. De man is het zat en wil deze spugende passagier zijn bus uit hebben, waarna er een gevecht ontstaat.

De passagier slaat meerdere malen hard op het hoofd van de chauffeur en veroorzaakt een bloedneus bij hem. De chauffeur bukte waarna hij nog meer klappen op zijn gehele hoofd kreeg. Uiteindelijk weet de chauffeur samen met een andere passagier deze agressieve jongen de bus uit te krijgen.

Wij komen graag te weten wie deze persoon is. Op dit moment de verdachte nog geblurd, omdat wij het vermoeden hebben dat hij mogelijk minderjarig kan zijn. Herken jij hem of weet jij waar hij (vermoedelijk) verblijft? Laat het de politie weten via de gratis tiplijn 0800-6070. Anoniem delen kan ook door te bellen naar 0800-7000.

Wat is de identiteit van de jongen op de foto of waar verblijft hij (mogelijk)?
https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2024/februari/03-mishandeling-buschauffeur---adriaen-van-ostadelaan---utrecht.html