UTRECHT - Zaterdag 23 december aan het eind van de middag wordt een conductrice uit het niets, in de trein mishandeld omdat zij twee personen controleert op geldig vervoersbewijs. Wie zijn deze man en vrouw.


De conductrice controleert personen in de trein die van Den Bosch naar Utrecht reist. Als de conductrice een man en vrouw controleert gaat het mis. De man heeft geen geldig vervoersbewijs, maar de vrouw wel. De conductrice geeft hen de kans om nog een geldig kaartje online te kopen, maar wordt dan direct door de vrouw uitgescholden.

Er ontstaat een discussie, maar er wordt toch besloten om een kaartje online te kopen. Maar, hier blijft het niet bij. De conductrice wil weggaan, maar de vrouw wil aan de haren van het slachtoffer trekken, maar wordt tegengehouden door de man. De dame laat zich daardoor niet tegenhouden en schopt meerdere malen hard tegen het been van de conductrice.

Signalement vrouw:
- Vrouw;
- Ongeveer 1.80 meter lang;
- Dun/slank postuur;
- Lichte huidskleur;
- Vermoedelijk tussen de 30 en 40 jaar oud;
- Donkere lange haren in een knot;
- Droeg een lange zwarte gewatteerde jas, met daaronder een zwart/wit gestreepte coltrui
- Droeg een zwarte flair broek met daar onderin een split met daaronder witte schoenen;
- Had opvallende getatoeëerde rechthoekige wenkbrauwen en ook een letter op haar vinger getatoeëerd.

Vervolgens komt de trein aan op Utrecht centraal. De verdachte stapt uit en daar is zij vastgelegd op beeld. Wie is deze vrouw? Wij willen graag weten we zij is. Heeft u informatie? Bel dan gratis de tiplijn 0800-6070 of bel anoniem, gratis, 0800-7000.