UTRECHT - In Utrecht is bij de bushaltes op het Centraal Station op zondagavond 8 oktober een 41-jarige man mishandeld door een jongen of een groep jongeren. Weet jij wie deze jongen of jongeren zijn? Neem dan contact met ons op.


Rond 18:30 uur komt een 41-jarige man uit Utrecht met de trein aan op Utrecht Centraal. Hij loopt vervolgens naar een bankje onder het Bollendak en maakt daar een praatje met een andere man. Ondertussen komt er een jongen op de twee af en vraagt om een sigaret. De Utrechter zegt dat hij die niet heeft en wordt meteen door de jongen uitgescholden. Uit het niets komen er nog zeven jongens om het slachtoffer heen staan. De onbekende man, waarmee het slachtoffer in gesprek was, is dan vertrokken.

De sfeer wordt steeds agressiever en één van de jongens slaat het drinken uit de hand van het slachtoffer. Dit wordt gezien door twee beveiligers en ze helpen het slachtoffer richting de bushalte.

Helaas is het dan nog niet over. Wanneer de man uit Utrecht later bij de bushalte op zijn bus zit te wachten, komt de groep er weer aan. Dezelfde jongen die het drankje uit de hand sloeg begingt hem dan opnieuw uit te schelden. En kort daarna slaat hij de man meerdere keren op zijn hoofd. Daarna gaan ze er vandoor.

Wie herkent de verdachten van de beelden?