UTRECHT - Op koningsnacht 2022 wordt een jongen mishandeld door een groep jongeren. De jongen loopt met zijn fiets aan de hand, samen met een vriend, langs een groep jongeren wanneer hij opeens wordt geslagen door iemand uit de groep. Wanneer de jongen bewusteloos op de grond ligt rent de groep er snel vandoor.


In de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 april liepen twee jongens rond 04.15 uur 's nachts op de Bemuurdeweerd Oostzijde. Ze waren op weg naar hun fietsen toen ze werden aangesproken door een groep van minimaal vijf jongeren. De groep vraagt of ze sigaretten hebben. Nadat de jongens aangeven geen sigaretten te hebben lopen ze door richting hun fietsen.

Op straat lopen de jongens langs een biertap waar ze nog een biertje drinken. Hierna pakken ze hun fietsen en worden ze weer aangesproken door dezelfde groep jongeren. De jongens wilden weglopen met hun fietsen, maar wanneer ze langs de groep jongeren lopen wordt een van hen opeens geslagen. De jongen wordt meerdere keren geslagen en verliest uiteindelijk het bewustzijn. De groep jongeren rennen er hierna vandoor.

Weet u meer over deze zaak? Deel dan uw informatie.