UTRECHT - Zondag 17 december aan de eind van de dag wordt een 65-jarige man mishandel in een winkel, omdat hij zou voorkruipen in de rij. De dader staat op beeld. Wie herkent de man?


Rond 17:15u bezoekt het slachtoffer met zijn gezin, een winkel in Utrecht aan de Rensserlaerlaan. Ze hebben alle drie artikelen gekocht en besluiten die te gaan afrekenen; de man in een rij en zijn vrouw en kind in de andere rij.

De man stond in een hele lange rij, maar komt erachter dat dit een rij is waar je met een app moet betalen. De man besluit aan te sluiten in een andere rij. Het slachtoffer ziet dan dat links van hem een kassa open is waar niemand staat. Rond 18:00 uur scant hij zijn artikel, waarna er veel commotie ontstaat. Er ontstaat geschreeuw dat naar de man gericht is. De man loopt naar de personen toe en vraagt wat er aan de hand is, waarna de mishandeling uit het niets begint.

Nog voor de mishandeling wordt de man uitgescholden en krijgt hij meerdere klappen. Stompen tegen zijn hoofd en op zijn gezicht moet hij incasseren, waarna hij over ene tafel wordt geduwd. De man voelt druk op zijn oog en vermoedt dat zijn oog wordt ingedrukt.

Gelukkig springt een medewerker snel in en worden de partijen uit elkaar gehaald. Een zinloos geweldsincident en wij willen graag weten wie de agressieve man is. Herken jij hem, weet jij waar hij (vermoedelijk) verblijft? Laat het de politie weten.

De agressieve dader staat goed op beeld. Wie is hij of waar verblijft hij mogelijk?