VLEUTEN - Zondag 1 oktober vorig jaar, wordt een 40-jarige vrouw uit het niets bij haar keel gegrepen door een man op de Zuiderburcht in Vleuten. Wie is hij?


Het slachtoffer was omstreeks 20:45u in haar auto onderweg naar de Zuiderburcht. Ze was onderweg om haar dochter op te halen.

Vanaf de Moersbergen stak de vrouw de busbaan Vleuterweide over. Hierbij kruiste zij de Dassenburcht met de buiten de Burchten. Op de bestrating rechts van de vrouw, staat een man met een kinderwagen. De vrouw heeft voorrang en rijdt vervolgens de parkeerplaats op aan de Zuiderburcht.

Als de bestuurster haar auto uitstapt, ziet ze de man haastig zwaaien. Het leek erop alsof hij hulp nodig had. De vrouw loopt naar de man toe waarna hij direct vroeg of zij de bestuurster was van de Peugot. De vrouw geeft daarop aan dat zij dat inderdaad was, waarna de man aangeeft door haar aangereden te zijn. Dit terwijl de vrouw helemaal de man niet had geraakt.

De verdachte grijpt direct naar de keel van de vrouw met zijn hand en knijpt voor enige tijd haar keel dicht.

We willen weten wie deze man is of waar hij mogelijk woont. Hij is geblurd omdat wij hem de kans geven zijn verhaal te kunnen doen. Ben jij dit? Meld je dan! Heb jij informatie? Deel die dan met ons via de gratis tiplijn 0800-6070. Anoniem delen kan ook door online hier te klikken of door gratis te bellen naar 0800-7000.

Wie is de man op de foto?

https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2024/januari/03-mishandeling---zuiderburcht---vleuten.html