VLEUTEN - De politie is op zoek naar vijf verdachten van een ramkraak op een cosmeticazaak. Dat gebeurde zaterdag 5 juni 2021 aan het Burchtplein in Vleuten.


In de vroege zaterdagochtend, rond half vijf, komen twee scooters gereden uit de richting van de Burchtwal. Het gaat om twee mogelijk donkerkleurige scooters. Beide rijden zonder verlichting en hebben geen kentekenplaat. Op de eerste scooter zit één persoon en op de tweede scooter zitten twee personen. De scooters rijden vervolgens rechtsaf het Burchtplein op. Achter hen aan rijdt een zwarte Renault Clio met kenteken 41-ZPS-5. Op het Burchtplein rijdt de bestuurder van de zwarte Renault (Clio) achteruit de pui in van een cosmeticazaak. Vervolgens dringen vijf personen het pand binnen en gaan er met een onbekend aantal flesjes parfum vandoor.

Vluchtroute

De vijf vluchtten vervolgens op twee scooters en rijden weer richting Burchtwal. Op de voorste scooter zitten twee personen en op de achterste scooter zitten drie personen. Zij dragen allen donkere kleding. Op de Burchtwal splitsen de scooters zich op. De zwarte Renault Clio blijft achter. Uit onderzoek blijkt dat de auto tussen 25 mei 2021 en 31 mei 2021 was gestolen vanaf de Gisbert Bromlaan te Utrecht.

  • Wie heeft de zwarte Renault Clio tussen 25 en 4 juni 2021 ergens zien staan of rijden? Of heeft informatie bij wie deze auto in gebruik was in genoemde periode
  • Wie heeft de daders in de vroege ochtend zien rijden op de scooters of in de zwarte auto?
  • Wie weet waar de scooters zijn gebleven waarop de daders reden zijn gevlucht?
  • Op het Siergrassenpad en op het Passiebloempad zijn flesjes parfum aangetroffen. Mogelijk is dit opgevallen bij omwonenden. Wie weet hier meer over?
  • Wie weet wie er betrokken zijn bij de ramkraak op de parfumerie Pour Vous en kan daar meer over vertellen?
  • Wie beschikt er mogelijk over camerabeelden waarop bijzonderheden staan met betrekking tot de daders, de scooters de Renault Clio?