UTRECHT - Op dinsdagmiddag 6 februari vond op de Franciscusdreef een vechtpartij plaats. Meerdere personen raakten hierbij gewond. De politie doet onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden.


Rond 15.30 uur kreeg de politie de melding van een vechtpartij. Eén van de slachtoffers, een 22-jarige inwoner van Wijk bij Duurstede raakte hierbij zodanig gewond dat hij behandeld moest worden aan zijn verwondingen. De verdachten zijn na de vechtpartij weggereden in een donkerkleurige auto. De politie onderzoekt deze zaak en verzoekt getuigen zich te melden.

Oproep getuigen
De recherche wil graag in contact komen met eventuele getuige(n) en sluit niet uit dat er personen zijn die de vluchtende verdachten gefilmd hebben met hun telefoon. Dit beeldmateriaal wil de recherche graag hebben. U kunt de filmpjes zelf downloaden via uploaden filmpjes

Mocht u over andere relevante informatie beschikken dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op politie.nl Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via telefoon 0800-7000 en/of via Meld Misdaad Anoniem.