UTRECHT - In november 2021 werd in een appartement aan de Reyelandstraat ingebroken. Bij de inbraak werd ook een creditcard gestolen en daarmee werd niet veel later gepind. Van deze pintransactie zijn beelden.


Op vrijdagochtend 13 november verlaten de bewoners rond 09.45 uur hun appartement aan de Ryelandstraat in Utrecht. Zij trekken de deur achter zicht dicht, maar doen hem niet op het nachtslot. Als zij diezelfde ochtend rond kwart voor twaalf thuis komen, staat de voordeur open. Er is ingebroken, hun appartement is geheel doorzocht en er zijn computerapparatuur, sieraden en een creditcard gestolen. Met die creditcard wordt rond 11.45 uur, dus net voordat de slachtoffers de creditcard hebben kunnen laten blokkeren, op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht 750 euro gepind. Van deze pinner zijn beelden.

Signalement
De pinner, dus mogelijk de inbreker, heeft een wit mondkapje voor zijn gezicht, maar draagt wel goed herkenbare kleding. Een lichtgrijs trainingspak met capuchon en een zwarte dunne V-lijn ter hoogte van zijn borst, een zwart logo op zijn linkerborst en een zwarte langwerpige rechthoek op zijn linker bovenarm.

Wie kent de verdachte van de beelden?
https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/juni/03-inbraak-en-pinnen-met-gesloten-pas.html