DE MEERN - Zaterdagavond 1 mei werd een scooter op de kruising van de C.H. Letschertweg met de Strijkviertel aangereden door een bestelbus. Een van de gewonde scooterrijders gaat er dan snel vandoor op een andere scooter. De politie wil graag meer weten over de scooterrijders.


Op zaterdagavond 01 mei rond 18.25 uur vindt in Utrecht op de kruising van de C.H. Letschertweg met de Strijkviertel een aanrijding tussen een bestelbus en een rode motorscooter met twee opzittenden plaats. Daarbij raakt een 16-jarige jongen uit IJsselstein, opzittende van de motorscooter, ernstig gewond. Hij wordt naar het ziekenhuis gebracht en is daar in zorgwekkende toestand opgenomen. De andere opzittende is volgens de verklaring van getuigen vermoedelijk ook ernstig gewond geraakt. Hij stapt echter na het ongeval bij een andere scooter achterop en zij gaan ervandoor. Bij onderzoek in meerdere ziekenhuizen blijkt dat in één daarvan een ernstig gewonde man, een IJsselsteiner van 24 jaar, ligt. Zowel de 16-jarige jongen als de 24-jarie man konden tot op heden nog niet worden gehoord.

  • Wie is getuige geweest van het ongeval en heeft nog niet met de politie gesproken?
  • Wie heeft de scooters voor het ongeval zien rijden? Op de rode scooter zaten een bestuurder en een passagier, beiden zonder helm, en de scooter was niet voorzien van een kentekenplaat.
  • Wie heeft de donkere scooter na het ongeval zien rijden met de bestuurder en een mogelijk zwaargewond slachtoffer? Dit kan zijn opgevallen doordat het slachtoffer gewond achterop zat.
  • Wie weet wie de gevluchte gewonde opzittende van de rode scooter mogelijk is?
  • Wie weet wie de bestuurder van de donkere vluchtscooter mogelijk is?

    https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/mei/03-zeer-ernstig-ongeval-utrecht.html