NIEUWEGEIN - De politie zoekt getuigen in een onderzoek naar drie verdachten van een openlijke geweldpleging woensdagnacht op de Heiligenbergerweg in Amersfoort. Hierbij liep een 63-jarige man flink letsel op.

Het slachtoffer wil een groep jongeren aanspreken die voor geluidsoverlast zorgt in park Randenbroek, een park gelegen nabij zijn woning. De groep jongeren bestaande uit zo’n drie tot vier jongeren hebben de man bedreigd en hebben hem achtervolgd tot aan zijn woning. Voor zijn woning is de man ernstig mishandeld. Hij is hierbij meerdere malen tegen het hoofd geschopt. Het slachtoffer is met verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie zoekt drie verdachten in de leeftijd van rond de twintig jaar, die zich in de nacht van woensdag op donderdag in het park bevonden. Het gaat om twee mannen en een vrouw. De politie doet onderzoek en roept mensen die getuigen zijn geweest van het incident op zich bij de politie te melden. Dat kan via 0900 8844 of via het tipformulier. Ook vraagt de politie beelden die er eventueel van het incident te delen met de politie.