HOOGLANDERVEEN - Vrijdag 4 maart werd een 19-jarige jongen slachtoffer van openlijk geweld in Hooglanderveen. Op een voetbalveld werd hij door andere jongeren op een voetbalveld fysiek mishandeld. Zes minderjarige jongens worden in verband worden gebracht met dit incident. De politie doet onderzoek naar deze zaak en komt graag in contact met mogelijke getuigen.

Rond half vier vrijdagmiddag kregen jongeren onenigheid over het gebruik van een voetbalveld op het terrein aan de Willem Tomassenlaan in Hooglanderveen. Het slachtoffer uit Amersfoort belandde daarbij op de grond en werd meerdere keren geschopt. Hij zou daarbij ook tegen zijn hoofd zijn geraakt. Het slachtoffer is na het incident met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere controle.

Verdachten
Zes minderjarige jongens zijn mogelijk betrokken bij deze mishandeling. Allen zijn heengezonden, maar blijven verdachte in het nog lopende onderzoek. Aanvullende aanhoudingen worden niet aangesloten.

Getuigen gezocht
Het was vrijdagmiddag druk op het terrein aan de Willem Tomassenlaan in Hooglanderveen. In het onderzoek heeft de politie al met meerdere getuigen gesproken, maar we komen graag in contact met mensen die meer weten en ons nog niet hebben gesproken. Melden kan via 0900-8844 of volledig anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Een melding is voor de politie dan nooit terug te herleiden naar de melder. Ook het invullen van onderstaand tipformulier is een optie. Er is dan de mogelijkheid om direct een video te uploaden. Alle informatie, hoe klein ook, kan het onderzoek helpen.