UTRECHT - Op de Sint Maartendreef in de Utrechtse wijk Overvecht is dinsdagavond 2 maart een pizzakoerier beroofd. De 18-jarige jongen werd vast gegrepen en beroofd van zijn dure warmhoudtassen en al het eten.

De bezorger reed rond 22:15 uur met een bestelling naar een afgesproken adres. Daar aangekomen was de situatie ineens anders: de bestelling moest worden afgeleverd bij een kleine, zwarte auto. Maar de inzittenden van de auto waren niet van plan om te betalen. De jongen werd stevig vastgepakt en er werd aan de telefoon in zijn hand getrokken. De bezorger liet van schrik zijn spullen vallen.

De daders gingen er vervolgens met de bezorgtassen vol gas vandoor richting de Tigrisdreef. De politie heeft buurtonderzoek gedaan, maar dat heeft helaas niets opgeleverd. Mogelijk zijn er tóch mensen die iets hebben gezien.

De signalementen van de daders:

Bestuurder:
Jongen
Rode jas
Lang en tenger postuur
Getinte huid
Zwart haar

Bijrijder:
Jongen
Stevig postuur
Ongeveer 25 jaar
Lichte huidskleur, lichtblauwe ogen
Lichtblauwe spijkerbroek, grijs vest

Passagier, achterin:
Meisje
Normaal postuur
Ongeveer 25 jaar
Lichte huidskleur
Blond haar in een staartje

Tips?
Heeft u de auto of de verdachten gisteravond gezien? Of weet u weet het zijn? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Of via onderstaand tipformulier.