UTRECHT - Op donderdagavond 29 februari 2024 is rond 20.20 uur een poging overval geweest in een woning aan de Nijldreef. Heb jij rond dat tijdstip iets verdachts gezien of weet jij meer? Laat het ons weten.


Toen even voor half negen werd aangebeld en de bewoonster de voordeur open wilde maken, voelde zij dat de deur opengeduwd werd vanaf de buitenkant. Een man in een doorzichtig, groene poncho duwde de vrouw en liep vervolgens de woning in. Hij schreeuwde tegen haar en heeft haar verwond. De bewoonster is erg geschrokken van deze poging woningoverval. De politie doet onderzoek.

Signalement verdachte
De man is ongeveer 25 jaar oud, 1 meter 70 lang en heeft een normaal postuur. Verder heeft de man donker haar en een lichte huidskleur. Opvallend aan hem was de doorzichtig, groene poncho die hij aanhad.

Weet jij meer?
Heb jij iets gezien rond het tijdstip van de woningoverval? Heb jij iets gezien, heb je camerabeelden of heb je andere informatie die ons meer kan vertellen? Dan komen wij graag met jou in contact. Bel ons via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000.