MIJDRECHT - Woensdag 11 januari kort voor middernacht vond er een autobrand plaats op de Zuster den Hertoglaan in Mijdrecht. De auto raakte daarbij zwaar beschadigd. Er raakte niemand gewond. De politie komt graag in contact met getuigen.


Rond 23.30 uur kreeg de politie een melding van een brand in een auto op de Zuster den Hertoglaan. Dit betrof een bedrijfsauto die op de parkeerplaats achter de flat stond. De parkeerplaats is afgesloten middels een slagboom. Door de brand raakte een naast de betrokken bestelauto geparkeerde bedrijfsauto ook beschadigd.

Oproep getuigen

De politie doet onderzoek naar hoe de brand is ontstaan. Een dag eerder was er op de nabij gelegen Proostdijstraat nog een brand in Mijdrecht. Heeft u iets gezien? Of heeft u tips en andere informatie over deze autobrand die kan helpen bij het onderzoek? Dan komt de politie graag met u in contact. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844. Of bel met Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000. U kunt ook uw tips direct toesturen via onderstaand tipformulier.