UTRECHT - Op maandagavond 13 december heeft er mogelijk een schietincident plaatsgevonden op de Centaurusdreef. De politie heeft vier verdachten aangehouden en is op zoek naar getuigen.

Rond 21.05 uur meldden zich twee mannen bij de politie met de mededeling dat zij beschoten waren op de Centaurusdreef. Ter plaatse onderzochten agenten deze locatie en troffen daar meerdere hulzen aan. Er zijn geen gewonden gevallen en het motief is nog onduidelijk. Om die reden werden zowel de melders als de mogelijk verdachten gearresteerd en ingesloten. Het gaat om inwoners van Utrecht in de leeftijd tussen 27 en 42 jaar oud.

Uit het politieonderzoek bleek dat het incident vermoedelijk tussen 19.15 en 20.30 uur heeft plaatsgevonden. Er werd een forensisch onderzoek verricht en de hulzen werden in beslag genomen. Een buurtonderzoek zal vandaag worden uitgevoerd.

Heeft u informatie ?De recherche wil graag in contact komen met eventuele getuige(n) en mogelijk beschikt u over eventuele camerabeelden. Dit kunnen ook dashcambeelden zijn. Dit beeldmateriaal wil de recherche graag hebben. U kunt de filmpjes zelf downloaden via uploaden filmpjes.


Mocht u over andere relevante informatie beschikken dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op politie.nl Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via telefoon 0800-7000 en/of via Meld Misdaad Anoniem