DRIEBERGEN-RIJSENBURG - Vrijdagavond 6 november omstreeks 18.20 uur overviel een nog onbekende man een winkel aan de Traaij in Driebergen-Rijsenburg. De politie startte direct een onderzoek en is daarbij op zoek naar de hulp van getuigen.


Die avond betrad een circa 20-30 jarige man het filiaal en bedreigde een van de aanwezige cassieres met een wapen. Hij dwong de cassiere tot afgifte van een geldbedrag en verliet daarna lopend de winkel en verdween in onbekende richting. De politie startte direct een groot onderzoek waarbij ondermeer Burgernet werd ingezet. Een van de burgetnetdeelnemrs meldde dat hij kort na de overval een man zag die zich verdacht ophield bij een geparkeerde auto op de Sperwerkamp. De man voldeed aan het signalement dat door de politie werd verspreid. Vanaf die locatie ontbreekt tot op heden elk spoor van de vermoedelijke dader.

Van de man is het volgende signalement bekend: Man met een blanke huidskleur, leeftijd 20-30 jaar. Hij droeg een trainingspak en een groene muts. Voor zijn gezicht droeg de man een blauw mondkapje.

Heeft u informatie over de overval? Heeft u wellicht kort voor de overval iets verdachts gezien rond het filiaal aan de Traaij? Bel dan met de politie via 0900-8844.