UTRECHT - Donderdagnacht 9 september raakten een 36-jarige en een 35-jarige man zwaargewond bij een steekincident waarbij er over en weer gestoken is. Beide mannen zijn daarom aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de aanleiding van dit incident.

Rond 03:00 uur raakten beide mannen, zonder bekende woon- of verblijfplaats, om nog onduidelijke redenen met elkaar in conflict. De ruzie op het Lucasbolwerk escaleert waarbij beide mannen gebruik maken van steekwapens om elkaar te verwonden. Beide mannen worden met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Naast de arrestatie van beide verdachten is er een derde persoon vanwege mogelijke betrokkenheid aangehouden. Zijn rol wordt nader onderzocht.

Op zoek naar getuigen

Bent u getuige en heeft u iets gehoord of gezien van het incident op het Lucasbolwerk in Utrecht? Of heeft u misschien wel camerabeelden of beelden van een deurbel- of dashboardcamera? Alle informatie is welkom! U kunt bellen met de politie via 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Anoniem bellen met Meld Misdaad Anoniem kan ook via 0800-7000 of digitaal via www.meldmisdaadanoniem.nl/melden.