UTRECHT - Woensdagavond 13 april werd een overleden man gevonden in een woning aan de Karpaten. Update: De recherche gaat uit van een misdrijf. Twee mannen uit Utrecht zijn aangehouden.


Rond half 11 in de avond kwam er een melding binnen bij 112 dat er een overleden persoon lag in een woning aan de Karpaten. Agenten gaan op de melding af en stellen een onderzoek in. De omgeving werd afgezet voor onderzoek. En er werd direct een buurtonderzoek ingesteld. In eerste instantie was het nog onduidelijk waar het slachtoffer aan was overleden. Het onderzoek van de recherche en de forensische opsporing wijst nu uit dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen.

Aanhouding

Donderdagavond 14 april zijn twee mannen uit Utrecht aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van de man. Beide mannen zitten vast voor verhoor. Hun exacte rol wordt onderzocht.

Getuigen gezocht

De recherche onderzoekt de zaak en kan hierbij hulp gebruiken van getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord wat kan helpen bij het onderzoek? Ook komen wij graag met u in contact als u in het bezit bent van camerabeelden. Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M) 0800-7000 of onderstaand tipformulier.