UTRECHT - De recherche zoekt getuigen van een gewapende overval op dinsdag 18 januari bij een winkel aan de Troosterhof. De bedreigde kassière kwam met de schrik vrij.

Rond 08.45 uur stapte een man de winkel binnen en bedreigde vervolgens de kassière met een mes en eiste geld. Daarna ging hij er met de buit in een plastic tasje vandoor. Hij rende weg het winkelcentrum uit.

Twee wachtende klanten gezocht

Tijdens de overval waren er klanten in de winkel aanwezig. De politie heeft al met enkele getuigen en het personeel gesproken. Toch is de politie specifiek op zoek naar twee personen die direct achter de overvaller in de rij voor de kassa stonden. Zij hadden de winkel al verlaten, nadat de politie ter plekke kwam. Naast het horen van getuigen, is er buurtonderzoek gehouden en onderzoek gedaan naar camerabeelden.

Signalement

De recherche kan aanvullende getuigenverklaringen goed gebruiken en heeft een beperkt signalement van de dader:

  • Man
  • Vermoedelijk tussen 20-25 jaar
  • Geheel in het zwart gekleed
  • Droeg een jas met capuchon over het hoofd

Tips gevraagd en getuigen gezocht

Getuigen – en in het bijzonder de twee getuigen die in de rij achter de overvaller stonden - of mensen met meer informatie kunnen contact opnemen met de politie via tel. 0900-8844 of via het onderstaande tipformulier. Anoniem melden kan via tel. 0800-7000.