UTRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een winkel in Utrecht, zaterdag 19 december. Daarbij werd een medewerker met een steekvoorwerp bedreigd.

Rond 16:30 uur kwam de overvaller de zaak binnen. De man had een steekvoorwerp vast en eiste geld. Hierna nam hij de benen in de richting van de Kanaalstraat. Ondanks een uitgebreide zoekactie, is hij niet meer aangetroffen.

Signalement
De verdachte droeg een donkere muts en donkere kleding en een opvallend zwart/grijs geblokt heuptasje van het merk Louis Vuitton.

Help mee bij het onderzoek
De recherche is op zoek naar mensen die de overvaller gezien hebben of misschien weten wie het is. Meld u zich dan alstublieft bij ons via 0900-8844. Of gebruik onderstaand tipformulier. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of geef uw anonieme tip online door.

Camerabeelden
Ook mensen die in het bezit zijn van camerabeelden van de overval worden met klem gevraagd deze bij ons in te leveren. Mogelijk heeft u de dader zelfs gefilmd. Online uploaden kan hier.