UTRECHT - In de nacht van vrijdag 24 op zondag 25 december vindt er omstreeks 00:45 uur een aanrijding plaats aan de Jan Cornelisz Maylaan in Utrecht. Een bestuurder van een personenwagen rijdt opzettelijk een fietser aan. De fietser, een 19-jarige man, wordt zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. De recherche onderzoekt dit ongeval en roept uw hulp in

Toedracht
In de nacht van vrijdag op zaterdag vindt er in de omgeving van de Jan Cornelisz Maylaan eerst een woordenwisseling plaats tussen twee mannen. De eerste man is een bestuurder van een donkerkleurig voertuig en de tweede man staat daar met zijn fiets. Daarna stapt de 19-jarige man op de fiets en wordt vervolgens aangereden door de bestuurder van het kleine voertuig. Mogelijk zaten er meerdere personen in dit voertuig.

Signalement

De bestuurder van het voertuig heeft het volgende signalement:
De man wordt geschat tussen de 22 en 24 jaar, is 1.80 m lang met een normaal postuur. Hij heeft een getinte huidskleur. Zijn korte zwarte haar is aan de zijkant opgeschoren en hij heeft een dun ringbaardje. Hij draagt een zwarte jas en een zwarte spijkerbroek.

Tips?
De politie zoekt de bestuurder van het kleine voertuig. Heeft u eerder die nacht in de omgeving van de Jan Cornelisz Maylaan iets verdachts gezien of gehoord? Heeft u informatie, tips of beelden die dit onderzoek zouden kunnen helpen, dan vragen wij u die te delen via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met 0800-7000. Heeft u tips of camerabeelden?