UTRECHT - De politie is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over een ernstig steekincident in de omgeving van de J. Kinkerstraat. Mensen die iets hebben gezien die avond, of later iets hebben opgevangen over mogelijke betrokkenheid bij het incident, worden nadrukkelijk gevraagd om zich te melden.

Het steekincident gebeurde in de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 oktober, rond 00.40 uur. Twee mensen raakten hierbij zwaargewond.

Dezelfde nacht was er rond middernacht een vechtpartij tussen een groep mensen. Dat gebeurde in de buurt van Cafe Lidya aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Er is een vermoeden dat het steekincident en de vechtpartij met elkaar in verband staan. Ook mensen die meer weten over een mogelijk verloop na de vechtpartij kunnen belangrijke informatie hebben.

Weet u meer? Of heeft u iets gehoord?
Neem dan contact op met de politie. Alle informatie die meer kan vertellen over het verloop van die nacht, kan van belang zijn voor het onderzoek. Daarbij zijn we op zoek naar mensen die meer weten over zowel de vechtpartij aan de Amsterdamsestraatweg als het steekincident aan de J. Kinkerstraat zelf.

Heeft u die avond beelden gemaakt van iets opvallends in de buurt? Ook die zouden we graag ontvangen. U kunt uw tips doorgeven via het meldformulier of via 0900-8844.

Anoniem melden

Weet u meer, maar wilt u graag anoniem blijven? Geef dan uw tip door via M. De politie ontvangt in dat geval geen informatie die naar u te herleiden is. Ga naar www.meldmisdaadanoniem.nl of bel 0800-7000