UTRECHT - Wethouder Lot van Hooijdonk heeft vandaag met bezoekers de nieuwe fietsenstalling House Modernes aan de Lange Viestraat feestelijk geopend. Samen met het nieuw ingerichte House Modernes pand krijgt de binnenstad er een bezienswaardigheid met moderne fietsenstalling bij. Vanuit de fietsenstalling stapt u zo binnen bij één de van vele (nieuwe) winkels in hartje binnenstad.

Met ruimte voor 900 fietsen is fietsenstalling House Modernes de grootste gemeentelijke stalling in binnenstad. Een moderne stalling waar je alle soorten fietsen (dus ook bakfietsen of fietsen met een kratje) kunt stallen, maar ook buggy’s kunt huren en op het digitaal verwijssysteem ziet hoeveel plekken er nog vrij zijn. U stalt uw fiets er de eerste 24e

uur gratis, op ruime openingstijden: van maandag t/m woensdag van 07.00 tot 01.00 uur en van donderdag t/m maandag zelfs permanent tussen 07.00 uur tot 01.00 uur.

Met deze grootste gemeentelijke stalling in de binnenstad wil de gemeente Utrecht meer plek bieden aan de vele fietsers in de stad en de Utrechtse binnenstad nog beter bereikbaar en aantrekkelijker voor bezoekers maken.

U vindt de nieuwe fietsenstalling House Modernes aan de Lange Viestraat 2M in het centrum van Utrecht. Bekijk de precieze locatie op www.veiligstallen.nl/utrecht