UTRECHT - Het Utrechtse kamerkoor Estrivo bestaat 30 jaar en zoekt in alle stemgroepen zangers voor haar jubileum en volgende programma’s. Het koor houdt daarom op woensdag 14 en 21 juni twee open repetities. Estrivo staat onder leiding van Jurriaan Grootes en is een koor met ambitie. Het koor zoekt zangers die plezier hebben in zingen en in staat zijn hun partij zelfstandig in te studeren.


Het thema van het jubileum is ‘Kaleidoscoop voor liefde’. Een gevarieerd en feestelijk programma waarin het koor zowel hemelse liefde, hoofse liefde als liefde voor de natuur bezingt. Met o.a. het Ubi caritas van Duruflé gebaseerd op een gregoriaanse melodie en Northern Lights van Gjeilo met tekst uit het bijbelse Hooglied. Enkele Partsongs van Haydn geven een feestelijke en vrolijke noot aan het programma en Chansons van Hindemith zijn een ode aan de natuur.

Repetities vinden plaats op woensdagavond in Lombok. Voor meezingen en ontvangen van de bladmuziek graag vooraf aanmelden via mail@estrivo.nl. Meer info: www.estrivo.nl