UTRECHT - De Albert Heijn aan Oudenoord 1 in Utrecht sluit op maandag 27 november om 17:00 uur tijdelijk de deuren voor een ingrijpende verbouwing. De supermarkt wordt uitgebreid met het naastgelegen pand, waar eerder slijterij Bottles & Booze zat, en wordt ruim anderhalf keer groter. Er is straks nog meer aandacht én ruimte voor vers en gemak. De feestelijke opening vindt plaats op dinsdag 12 december om 11:00 uur.

Supermarktmanager Timothy van Duijn en winkelcoördinator Mohammed Kaddouri nodigen iedereen uit hierbij aanwezig te zijn.

"Kom gezellig langs op 12 december, we maken er een feestje van. Een dj zorgt voor muziek en ook de beroemde levensgrote hamster is erbij. Een barista serveert lekkere koffie en voor de eerste 1.500 klanten is er gratis een gezonde snack", vertelt Mohammed Kaddouri.

Vers

De vernieuwde winkel heeft een uitgebreider assortiment. Vooral het aanbod van verse producten is groter en gevarieerder, van spruitjes en avocado's tot de lekkerste verspakketten, maaltijdsalades en verse maaltijden. Er zijn meer biologische en vega(n) producten en heerlijk vers sinaasappelsap tap je zelf met de nieuwe citruspers. Ook biedt Albert Heijn Oudenoord straks een ruime selectie halal-producten. Bij de bakkerij komt meerdere keren per dag geurend vers brood uit de oven en voor ontbijt, lunch of borrel hebben klanten een grote keuze uit diverse vleeswaren, kazen, salades en tapas. Verder kun je bij de Grab & go terecht voor een heerlijk vers belegd broodje, een vers sapje of een lekkere kop koffie to go.

Gemak


Het aantal zelfscankassa's wordt uitgebreid naar dertien waardoor afrekenen nog sneller gaat. Bij een van de zelfscankassa's is het mogelijk met contant geld te betalen. Medewerkers staan uiteraard klaar voor hulp en advies. Nieuw is de pakketwand van Budbee. Hier haal of retourneer je zonder tussenkomst van anderen je online bestelde pakket. Geld opnemen of je OV-chipkaart opladen blijft ook mogelijk en verder vind je bij Albert Heijn Oudenoord nog de fraaie bloemen- en plantenafdeling en een Dopper Water Tap, waar je je eigen fles met fris drinkwater kunt vullen. Mohammed Kaddouri: "We hopen dat veel van onze klanten de opening komen meevieren en zijn natuurlijk heel benieuwd naar alle reacties."

Tijdens de verbouwing ben je welkom bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Voorstraat 38, Potterstraat 1 en Stationsplein 24.