UTRECHT - Op zondag 14 januari sluit de Albert Heijn in winkelcentrum Hart van Hoograven om 17:00 uur tijdelijk de deuren voor een grondige verbouwing. De supermarkt aan de 't Goylaan 66G wordt uitgebreid met het naastgelegen pand waar eerder Gall & Gall zat. Alles in de winkel wordt vernieuwd en het assortiment flink groter. Er komen maar liefst 22 zelfscankassa's en bij twee daarvan kan ook met contant geld worden betaald. De feestelijke heropening vindt plaats op dinsdag 30 januari om 11:00 uur.

Supermarktmanager Martijn Luykx en zijn team nodigen iedereen uit bij de opening aanwezig te zijn. "Klanten zullen verrast zijn. Onze winkel wordt zo'n tweehonderd vierkante meter groter en er valt straks nog meer te kiezen. We hopen iedereen weer te zien op 30 januari en zijn benieuwd naar alle reacties. De beroemde levensgrote hamster is ook van de partij en de eerste klanten krijgen gratis een gezonde lekkere snack", vertelt Martijn Luykx.

Vers


De vernieuwde supermarkt heeft een nog ruimer en gevarieerder versaanbod, van broccoli en gember tot de lekkerste vega(n), biologische en halal-producten. Klanten kunnen ook kiezen uit diverse verspakketten, maaltijdsalades en verse maaltijden. Bij de nieuwe markthal vind je een groot assortiment kazen, vleeswaren, salades, droge worsten, tapas en noten en op de bakkerijafdeling komt de hele dag door heerlijk vers brood uit de oven. Je kunt daar ook terecht voor lekker gebak, koekjes en chocolade. Nieuw is het diepvriesbrood om zelf thuis af te bakken.

Service en duurzaamheid

Het aantal zelfscankassa's wordt uitgebreid naar 22, waardoor afrekenen heel erg snel gaat. Betalen bij de gewone kassa blijft natuurlijk ook mogelijk. Nieuw is de pakketkluis waar je met een unieke code zelf je online bestelde pakket ophaalt en verder heeft Albert Heijn 't Goylaan een zeer fraaie bloemen- en plantenafdeling, een geldautomaat en een oplaadpunt voor de OV-chipkaart. De winkel wordt energiezuinig. Alle koelingen krijgen dagafdekking, overal komt ledverlichting en gas wordt niet meer gebruikt. "Dat levert een enorme energiebesparing op", aldus de supermarktmanager.

Tijdens de verbouwing ben je welkom bij Albert Heijn-winkels in de buurt: Vondellaan 200, Hondsrug 60 en Hammarskjoldhof 64.