UTRECHT - De donkere dagen rond Kerstmis naderen, hoogtijdagen van familie- of vriendengezelligheid en samenzijn. Op televisie is er een explosie van rijkgevulde tafels, knapperende haardvuren en huiselijkheid, intiem tot op het kneuterige af. Toch blijven er op die dagen vaak nog uren over, waar menigeen niet van weet hoe ze te vullen.

Voor wie op zoek is naar iets leuks, maar niet op reis wil of kan, of om welke reden dan ook, heeft de Salon van Weleer iets bedacht: Kerst(ont)Moet-Ding! Een vrolijke kerstquiz met allerlei vermakelijke opdrachten en hapjes om samen van te genieten. Samen een liedje zingen, vragen over kerst beantwoorden, een rondje hints spelen, en veel meer, allemaal in een ongedwongen kerstsfeer met iemand die je meebracht of als je alleen komt, met mensen die je net hebt leren kennen. En als je een hapje, gerechtje of dessert voor twee personen meeneemt, kan dat met iedereen gedeeld worden en wordt het een smakelijke kerst!


Je kunt daar op verschillende dagen aan deelnemen: op kerstavond vanaf 19.30 uur. Of eerste of tweede kerstdag vanaf 14.00 uur. De presentatie is in handen van het Utrechtse bekendheden Serge Brink en Helga Cremers, zij staan garant voor ouderwets plezier! Om nog maar niet te spreken van de sfeervol ingerichte historische werfkelder aan de Oudegracht 290.

Kom samen of alleen, of met een partner of een goede vriend(in) naar Kerst(ont)Moet-Ding!

Koffie en thee zijn gratis. Reserveren kan door te bellen naar: 06-45355966. Of door een e-mail te sturen naar: info@salonvanweleer.nl.

Meer informatie over de Kerst(ont)Moet-Ding is te vinden op: https://salonvanweleer.nl/kerstontmoetding.html