BAARN - Albert Heijn aan de Eemnesserweg 40 in Baarn sluit zondag 7 maart om 17:00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt wordt vervolgens omgebouwd tot het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Maandag 15 maart om 11:00 uur gaat Albert Heijn Baarn weer open. Dan kunnen klanten kennismaken met een prachtige nieuwe winkel waar nog meer aandacht is voor vers, lekker en gezond eten. Afrekenen gaat sneller met meer vernieuwde zelfscankassa’s en handscanners.

“Onze winkel krijgt een complete metamorfose,” zegt supermarktmanager Wessel Buijs enthousiast. “De verbouwing blijft binnen de bestaande muren, maar de winkel krijgt een volledig nieuwe inrichting en wordt ruimer van opzet. We gaan onze klanten meer verse producten bieden, onder andere dagelijks verse sushi, meer soorten vers brood en alles voor de borrel.” Ook krijgt de winkel de nieuwste innovaties zoals elektrische schapkaartjes in de hele winkel en zelfscan met de nieuwste handscanners. Maandag 15 maart om 11:00 uur staat het team van Albert Heijn Baarn weer vol enthousiasme klaar om klanten te ontvangen in de vernieuwde winkel.

Tijdens de verbouwing van Albert Heijn Baarn kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn Soestdijk, Burgemeester Grothestraat 2 in Soest