UTRECHT - De creatieve duizendpoten van de Salon van Weleer flikken het weer: het lanceren van een originele game: BUREAU AMELAND, voor groepen en teams op zondag 20 maart 2022.


Bureau Ameland is een uitdagende game gebaseerd op de zaken van politie-inspecteur Harrie van der Voort, het hoofdpersonage van de politiethrillers ‘Getuige’ en het nieuwste boek ‘Geduld’, dat tegelijkertijd met de game in de Salon van Weleer zal worden gepresenteerd. In het spel proberen de spelers de dader van een moord te achterhalen die op Ameland is gepleegd.

De werfkelder wordt speciaal daarvoor ingericht in een zomerse vakantiesfeer, gecombineerd met film- en geluidsdecors. Bureau Ameland is spannend, eigentijds en humoristisch. Natuurlijk wordt het spel door professionele acteurs begeleid. Ook zijn er acteurs en actrices die gedurende de game op een groot videoscherm verschijnen. Wat te denken van (de Luizenmoeder) Ilse Warringa, regisseur en acteur Nick Ooms, filmactrice Ingrid Bakker, kunstenaar en columnist voor de Gelderlander Bert Scheuter, actrice en presentatrice Wilma Paalman, acteur Remco de Jong en de oudgediende film- en theateracteur Frans de Wit.

https://salonvanweleer.nl/geduld/index.html

Meer informatie op:

https://reallivegames.nl/bureauameland/index.html