HAARZUILENS - Op zaterdag 16 en zondag 17 september vindt bij Geertje's Hoeve in Haarzuilens (bij Utrecht) de familievoorstelling MIJNMIJNMIJN plaats; voor iedereen vanaf vijf jaar. Het gaat over hebberigheid, grenzen stellen en toe-eigening. Wie is de baas van de gedachtes in je hoofd? En als mijn woorden in jouw hoofd zitten, van wie zijn díe woorden dan?

Theatergezelschap coupdeboule speelt deze voorstelling op een heerlijke plek voor kinderen, met geitjes en speeltoestellen en hooibalen en heel veel ruimte. MIJNMIJNMIJN is onderdeel van de erfgoedparade, een reizend feest van verbinding en verwondering waarmee iconische plekken nieuwe invullingen krijgen.

Ellen Klaus, productieleider erfgoedparade: "Het publiek krijgt in Haarzuilens een bijzondere theatrale ervaring. Een voorstelling op een plek die stad en platteland met elkaar verbindt. Geertje's Hoeve is een fantastisch decor voor een familievoorstelling. BOEi is de erfgoedparade begonnen om dit soort locaties te koppelen aan culturele makers, om zo bijzondere voorstellingen mogelijk te maken."

Eileen Graham en Katelijne Beukema, acteurs: "Wij maken met coupdeboule theater voor iedereen. Vanuit het idee dat je je eigen betekenis geeft aan kunst en iedereen kunst op z'n eigen manier beleeft. Onze voorstellingen zijn toegankelijk voor volwassenen en kinderen en alle andere ogenschijnlijke tegenstellingen die je maar kunt verzinnen."

Kaarten voor de voorstelling MIJNMIJNMIJN kosten € 5,00.

Datum: zaterdag 16 en zondag 17 september om 12.00 en 15.00 uur. (vier keer totaal!)

Verdere informatie is te vinden op www.erfgoedparade.nl.

De erfgoedparade is een initiatief van BOEi met steun van de VriendenLoterij. Culturele makers krijgen de kans om nieuwe voorstellingen te bedenken en leegstaand erfgoed te activeren. De voorstellingen zijn gericht op een breed publiek; laagdrempelig en betaalbaar. De erfgoedparade komt graag in contact met meer culturele makers en locaties om samen nieuwe ideeën vorm te geven.