UTRECHT - Op 15 juni zal de allereerste brandstore van Ted Louise haar deuren openen op Lijnmarkt 37 in Utrecht. Hiermee verwelkomt Utrecht een nieuw icoon in het winkellandschap. Het innovatieve leren tassenmerk kenmerkt zich door het gebruik van haar unieke leersoort dat vrij is van gevaarlijke chemicaliën en circulair en composteerbaar. “De keuze voor Utrecht was de meest logische stap. Utrecht is al ooit uitgeroepen tot meest duurzame stad van Nederland. Duurzaamheid is een van onze kernwaardes en wij willen ervoor zorgen dat heel Nederland dit voorbeeld volgt” aldus de oprichtster Liz van der Putten.


Een Unieke Collectie

Ted Louise biedt een selectie van handtassen, crossbody en laptoptassen aan, gemaakt met het innovatieve Zeology-Leather. Dit leer is vrij van gevaarlijke chemicaliën, circulair en composteerbaar. Binnen 90 dagen kan het leer zonder milieubelasting worden opgenomen door de aarde. Bovendien kan het productieafval als kunstmest worden gebruikt, wat de plantengroei met 20% bevordert ten opzichte van industriële kunstmest.

Elk item in de collectie is ontworpen om een einde te maken aan de chaos van in de tas van een vrouw, zónder dat zij inlevert op elegantie. Met de unieke combinatie van elegantie, functionaliteit en duurzaamheid bewijst Ted Louise dat mode zowel chique als duurzaam kan zijn.

Grand opening

Wij nodigen u uit voor onze grand opening op 15 juni 2024 om 15.00 uur. Ontdek de wereld van Ted Louise, leer meer over Zeology-Leather, en geniet van een champagne-ontvangst, gastronomische hapjes en muziek. Join the statement!

Over Ted Louise
Ted Louise is gemaakt voor sterke vrouwen, door sterke vrouwen. Met haar designs maken zij een einde aan de chaos in de tas van een vrouw. Het merk bewijst dat stijl, functionaliteit en toewijding aan onze planeet kunnen samenkomen in het modelandschap.