UTRECHT - In de Salon van Weleer, Oudegracht 290, werfkelder in Utrecht draait deze vrijdag 27 oktober nog eenmaal de film ´De Tubbies'. Een hilarische en satirische film over 8 markante personages die allemaal op hun eigen manier proberen hun plekje te veroveren in de wereld van de tutorialisten. Nu hebben ze alle 8 hun specialiteit, voorkeur, kennis en ervaring. Ze zijn uniek zonder dat ze zichzelf hiervan bewust zijn. Dus niet de bekende glitter, glamour en ijdelheid, maar pure passie, trots en egoloze overtuigingskracht. Waarom zijn deze tutorialisten zo uniek?

Gelukkig is daar sir David Adema, de bekende humanoloog. Hij is gevraagd om een documentaire over hen te maken. Het resultaat is mesmeriserend. Met zijn zoetgevooisde stem levert hij de commentaren op de unieke opnames die hij heeft kunnen maken. Je wordt deelgenoot van de opnames die ze maken in de Home of the tutorials, de TuttutStudio's. Natuurgetrouw, eerlijk en oprecht.

De film zien is hem beleven. De film zit vol herkenbare ongemakkelijkheden en speldenprikken naar de huidige tendensen van onze tijd. Extra leuk maakt het dat een paar tutorialisten ook tijdens de film aanwezig zijn om het je extra naar de zin te maken. We kunnen niet anders dan je van harte uitnodigen om de uitdaging aan te gaan en je onder te dompelen in 2 uur lang kijkplezier.

De toegang is gratis, net als een heerlijk kopje koffie of thee.

De aanvang is om 19.30 uur. Reserveren kan door te bellen naar 06-45355966 / 030-2102636. Of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl

Meer informatie over de Tubbies kun je vinden op de website: https://salonvanweleer.nl/tubbies.html