UTRECHT- Mooi gebaar! Gratis Kerst(ont)Moet-Ding in de Salon van Weleer. Op Kerstavond 24 december om 20.00 uur, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag om 14.00 uur, organiseert de Salon van Weleer in Utrecht, de Kerst(ont)MoetDing: een vrolijke en ouderwets gezellige kerstactiviteit die gratis te bezoeken is.

De kerstdagen, voor de één een periode van bezinning, voor de ander een moment van saamhorigheid en gezamenlijkheid, om spelletjes te doen, samen te eten en te verbinden. Sommige mensen willen liever nietsdoen met kerst, anderen willen juist wel iets ondernemen, maar willen of kunnen niet op bezoek bij familieleden, kennissen of vrienden. Maar ook zijn er mensen die graag iets willen ondernemen maar niet weten wat te doen, of misschien niemand hebben om iets mee te doen of wellicht te weinig te besteden hebben om iets te organiseren of te ondernemen.

Voor al die mensen met al die verschillende wensen heeft de Salon van Weleer dit jaar een bijzondere activiteit ontwikkelt, waarin voor al die verschillende verlangens en behoeftes een plekje is: De Kerst(ont)Moet-Ding!

Tijdens de Kerst(ont)Moet-Ding is er een vrolijke kerstquiz met speelse doeopdrachten, zoals het samen zingen van een kerstkaraoke, het schrijven van een kerstgedicht of het proeven van hapjes, maar ook het beantwoorden van (kerst)kennisvragen, of het uitbeelden van een (kerst)begrip. Daarnaast wordt aan iedereen gevraagd om een gerechtje of een dessert mee te brengen, dat gedeeld kan worden om zo gezamenlijk te genieten van een kerstmaaltijd.

Gastheer en gastvrouw zijn de twee Utrechtse theaterpersoonlijkheden Serge Brink en Helga Cremers, ook bekend van de vele online kerstuitzendingen die de Salon van Weleer maakte om verbinding te geven in coronatijd. Zij staan garant voor gezelligheid, humor en weten overal op hun geheel eigen wijze een feestje van te maken. Kortom: niets staat lekker genieten nog in de weg!

De toegang is gratis, net als een heerlijk kopje vers gezette koffie of thee. Reserveren kan door te bellen naar: 06-45355966 / 030-2102636. Of stuur een email naar: info@salonvanweleer.nl.

Meer informatie over de Kerst(ont)Moet-Ding is te vinden op: https://salonvanweleer.nl/kerstontmoetding.html